Synkronisering af P990i

Endelig fandt jeg en tjeneste hvor jeg kan synkronisere min mobil. Selvom den ikke gør det direkte med OSX, er det stadig et skidt fremad, indtil Apple får opdateret deres iSync.

Det er nu [nogle uger siden][nymobil] jeg fik min nye mobil, [P990i][], og jeg har accepteret at den [ikke kunne][syncproblem] synkroniserer med OS X igennem [iSync][]. Efter disse uger, ville jeg dog lige prøve at søge på google igen, for at se om nogen ikke havde fundet på noget smart. Det lykkedes mig, at finde [en blog][p990blog], som kunne fortælle om [ZYB][].

Denne webtjeneste kan let og smertefrit synkronisere min P990 og andre mobiltelefoner via mobiltelefonens fjernsynkroniseringfunktion over internettet i form af GPRS eller trådløs internet. Dette sker selvfølgelig over en SSL forbindelse. På nettet har man så adgang til at se, tilføje og opdatere kontakter og kalenderindlæg.
En anden smart funktion, er at man kan bede ens kontakter om selv at opdatere deres oplysninger via [websiden][ZYB]. Dette kræver dog at kontakten har tilknyttet en e-mailadresse.
Man kan også eksportere og dele ens kontakter og kalenderindlæg med andre. Det er dog ikke noget jeg har fået prøvet endnu.

![synkronisering_med_zyb](http://lauer.dk/wp-content/synkronisering_med_zyb.jpg)

[iSync]: http://www.apple.com/isync/
[nymobil]: http://lauer.dk/2006/08/15/nu-med-se-p990i/
[syncproblem]: http://lauer.dk/2006/08/16/synkronisering-med-p990i/
[ZYB]: http://zyb.com/
[p990blog]: http://sep990i.blogspot.com/
[P990i]: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=dk&lc=da&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10336&zone=pp&lm=pp1&pid=10336

2 responses to “Synkronisering af P990i