ARGH… gratis aviser

Jeg bor på [lederkollegiet][], hvilket er et lille kollegie hvor vi bor 6. Vi har holdt [Politiken][] i et godt stykke tid, og er fint tilfreds med at få den leveret hver dag, selvom vi får Frederiksborg Amt Avis med, som vi ikke rigtigt læser. Men fair nok, det er sikkert få svært at hive den ud til bestemt kunder. Derudover er vi 2 ingeniørstuderende, så vi får også to [Ingeniøren][], hvilket også er helt fair nok. Det jeg så ikke forstår er antallet af gratisaviser….

Vi fik 11 Dato, 11 24-timer og 17 Dell Reklamer… hvor kommer de tal lige fra? Det er 22 aviser og 17 reklamer som vi ikke det mindste har bedt om, eller som vi ønsker at have. De som tager bussen her fra kollegiet, tager alligevel bare en Metro eller Urban i bussen.
Tog lige et billede af det med min nye telefon, P990i.

![gratis_aviser](http://lauer.dk/wp-content/gratisavis_lille.jpg)

Altså, så mange aviser er det jo heller ikke, men når man ser på at vi kun bor 6, og at vi måske højst kan komme til at bruge en hver, så er det måske lidt overdreven. Vi håber i hvert fald at nogen af dem kan afbestilles, og vi ikke får dem hver morgen.

[lederkollegiet]: http://lederkollegiet.dk
[Politiken]: http://politiken.dk
[Ingeniøren]: http://www.ing.dk

5 responses to “ARGH… gratis aviser

 1. Pingback: Life Sucks

 2. Man kan få sådan nogle klistermærker med ‘Nej tak til gratisaviser’.

  Personligt ser jeg det som god motion at skulle bære skidtet ned fra 4. sal, og samtidig bidrager jeg også med min del til folkesundheden ved at tvinge det stakkels avisbud til at rende helt op til 4. sal, og derved komme i god form.

  Jeg skal dog ikke udelukke at jeg en dag vælger at bruge motionsrummet i stedet for bagtrappen til min daglige motion. Så må avisbudet selv finde ud af at dyrke sin motion et andet sted.

 3. Ja, jeg tror da vist lige vi skal have anskaffet os sådan et. Kan se at de koster 10 kr. fra forbrugerrådet, men de har desværre allerede solgt de 5000 som de først havde trykt, og de før først nye igen den 21/8. Men man burde hurtigt lige selv kunne lave et skildt.
  Måske vil vi gerne have en af hver gratisavis.

  Her på kollegiet er det ofte mig som kører… ja kører der er omkring 50 kg aviser på en måned… ned til den nærmeste genbrugsplads med aviser

 4. Offtopic: Lauer, bestil hos lik-sang europe
  http://www.lik-sang.com/info.php?category=22&products_id=2171&
  der er et europe link til højre. Det koster kun ca. 100 dkk i forsendelse.

 5. Hvorfor vente på på forbrugerrådet når politiken sender et for en 5’er!

  http://web.politiken.dk/VisArtikel.asp?PageID=475468