ARGH… hvad går der galt for DR?

Lige pt sidder jeg på DTU og venter på at mødes med et par andre fra min uddannelse, så vi kan komme igang med at skrive et projekt. I den forbindelse sad jeg og læste lidt på nyhederne.tv2.dk, som for i øvrigt er et udemærket site at læse nyheder på.
Men i min søgen på en dejlig nyhed til at starte en mandag på, faldt jeg over denne skræmmende nyhed.
Hvorfor er det lige at alle os studerende og andre fattige, som mere eller mindre alle betaler licens, skal betale mere for nogle kanaler som man alligevel ikke får set. Personligt vil jeg aldrig finde på at se en historie-, børne- eller for den sags skyld en ungdomskanal. I forvejen synes jeg at vi betaler alt for meget i licens for ingenting. De fleste går alligevel til et stort byggeri, som vi nok alligevel kunne have undværet.
Derudover vil de også til at kræve licens for computere med tv-kort. Den del kan jeg godt forstå, men det bliver da lidt fucked up, hvis de vil til at kræve licens for alle mobiltelefoner, pda’er mm. Så kan jeg da i hvert fald forstå hvorfor flere vil lade helt vær med at betale noget….

3 responses to “ARGH… hvad går der galt for DR?

  1. Jeg kan kun være enig med dig Lauer, der er ikke hold i det!!

  2. Hey,

    Hvad kollegie bor I på ? Det med licen skal man bare hoppe op og flade ned på, hvis man kan. En til som man kan gære er at betille radio licen så kommer licens manden ikke forbi.

    Det er der flere her på mit køkken som har gjort. Og det virker, alle andre bliver trode med de gør ikke.

    Men vi burte lave en underskrift indsamlig mod licens til studerne. De studerne har nok udgifte med at købe bøger og mad for SU’en så det er ikke mening at, vi skal tag arbejde for at vi betale os fra det. Det kommer til at gå ud over studiet… det bliver der bare dårlig ingeniører ud af.

  3. Pingback: Lauer.dk » Blog Archive » Weee, DR trampet ned af regeringen