Endelig ny parallels

Parallels er et meget smart program, som kan bruges til at høre flere styresystem på computeren.
Jeg har brugt det en del, til at have en WindowsXP installation for test af websider i Internet Explore, men også de offentlige sider har det lidt bedre på en Windows.
Den glædelig nyhed er at parallels er kommet i en ny version, som nu f.eks. har bedre understøttelse for USB.

Som jeg har beskrevet i et [tidligere indlæg][par990i] så fik jeg nogle trælse fejl, da jeg ville forbinde min mobiltelelefon til Windows for at lave en opdatering af styresystemet på den.
Men nu med den nye version, er det muligt at sige at forskellige usb-enheder skal direkte ind igennem parallels, i stedet for at OS X forbinder til den. Læs mere om den [nye version her][parRC], hvor du også kan hente og lege lidt med den. Jeg har dog købt en licens til den, da den bestemt er alle pengene værd.

Det betyder at jeg nu har fået opdateret min P990i til den nyeste version hvilket bestemt kan mærkes på hastighed og stabilisitet. Problemet var nok at jeg fik en af de aller første versioner, som sikkert havde fået et par børnefejl med.
En vigtig ting man skal huske før man laver sådan en hovedopdatering, er at lave en backup. Det gjorde jeg også med [ZYB][] som jeg [før har nævnt][intern_zyb]. Desværre så lykkedes det mig ikke at få min telefon til at synkronisere med den nye software. Jeg kunne dog hurtig eksportere mine kontakter fra websiden, og så importere dem på telefonen som helt almindelige vcards.
Det kan dog anbefales at bruge telefonens interne backup af kontaktpersoner. Den bliver gemt under en geninstallation, og derudover gemmer den også grupperingen i mapper, hvilket jeg dog ikke bruger så meget.

[par990i]: http://lauer.dk/2006/09/22/parallel-og-p990i/
[ZYB]: http://zyb.com/
[intern_zyb]: http://lauer.dk/2006/09/03/synkronisering-af-p990i/
[Parallels]: http://lauer.dk/2006/09/22/parallel-og-p990i/
[parRC]: http://www.parallels.com/products/desktop/beta_testing/

One response to “Endelig ny parallels