Desktop billeder mv.

Jeg synes altid det har været et problem at finde nogle tilpas gode OG store billeder til baggrundsbilleder til sit skrivebord. Men den tid er ovre nu, efter som jeg fik et link til en masse gode og store naturbilleder som man endda kan klippe i for at få dem i det rigtige mål ( 3200×1200 ).

Nå, men da det er ved at være længe siden jeg sidst har skrevet, må jeg nok hellere lige omridse lidt begivenheder der er sket siden sidst.
Louise og jeg holder selvfølgelig stadig sammen, efter som min mor var så heldig at vinde en rejse til Frankrig tager vi både 1 uge dertil samt 2 uger alene til Rhodos.
Så har jeg fået købt mig en MacMini, som med en ekstern harddisk (som stadig ikke er købt) skal virke som backup, server og mediacenter. Jeg venter stadig på at min nye mobiltelefon, P990, kommer på markedet.
Til sidst vil jeg lige reklamere for spejderkollegiet jeg bor på, lederkollegiet.dk, som stadig har et frit værelse. 25 kvm, 1 1/2 værelse, tæt på DTU og offentligt transport, eget toilet/bad, nyt køkken, stor fælles stue med tv og dvd , vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, fri fastnettelefoni, internet, samt en fin have… behøver jeg at sige mere, tja måske prisen, 1650 incl alt!

One response to “Desktop billeder mv.

  1. Tak for et godt link, og tillykke med din Mac Mini :) – En rigtig lækker maskine!