Godt nytår

Pyha, så fik man overstået alt det jul. Det er nu rart at være hjemme igen på kollegiet, hvor man bare kan slappe af.
Den sidste uge har jeg været hjemme i Kolding for at holde jul med mine forældre, og selvom der manglede lidt sne for at få stemningen helt i top, havde vi bestemt en hyggelig aften. Den 25. blev jeg så hentet af min min kæreste, hvorefter vi kørte til årets anden juleaften, sammen med hendes fætre og kusiner. Det var bestemt også en hyggelig aften, med masser af mad, gaver og dansen rundt om juletræet.
Derefter var der et par familiebesøg, hvorefter turen så gik herhjem til Gl. holte.
I morgen er det så årets sidste dag og den skal festes af, sammen med et par venner fra DTU. Vi får dog ikke så meget tid til at komme over tømmermændende, da vi starter allerede den 2/1 med en gang forelæsning omkring IP routing.

I må alle have et godt nyår – og pas nu på jer selv :)