Endelig – MS stopper videregivelse af MAC IE

IE for macUha denne dag har jeg ventet længe på. Jeg er en programmør, som går meget op i at websiderne overholder standarder og ser ens ud i alle browsere, derfor er det en stor dag, nu hvor Microsoft officelt har udtalt at de slet ikke vil koncentere sig om Internet Explorer til MAC.
I forvejen har de ikke udviklet på den igennem lang tid, hvilket også givet sig til udtryk når man hører at versionnummeret er 5.2. Dette har dog ikke holdt folk tilbage, i brug af browseren i stor stil.
Det er også rart at en stor virksomhed kan være ærlige, og sige at de ikke vil arbejde mere på IE, nu hvor apple selv at kommet med en mere modernet browser, Safari. Nu må man bare håbe at de MAC brugere som er tilbage, for skiftet væk fra den browser så hurtigt som muligt.