Suduku og tidsmisbrug

Nu er det ved at være noget tid siden at sudoku kom til landet og blev en meget populær leg at misbruge ens tid på. Jeg må også indrømme at der til tider er gået lidt for meget af min tid med at løse de tre på bagsiden af politikken hver dag. Jeg har dog nu besluttet at jeg ikke løser flere flere sudokuer, med mindre at jeg virkelig ikke har andet at lave – hvilket nok aldrig sker.
Men nok om det, en gang i mellem kigger jeg lige min statistik for lauer.dk igennem, og faldt over at næsten 800 bare i denne måned, er kommet til mit website bare ved at søge på ordet “Sudoku”. Jeg kan da også se at hvis man søger på ordet, at jeg opstår på første side.
Nu vil tiden så vise, om dette indlæg giver endnu flere besøgende – selvom der egentligt ikke står noget brugbart om at løse sudokuer. Et lille råd skal dog lyde – kom ud af det – du har sikkert mange andre vigtigere ting at bruge din tid på.