Hvad bruger du dit liv på?

En undersøgelse fra Tyskland, har kortlagt hvad en person på gemmensnitsalderen 78 år, har brugt sit liv på igennem tiden. Videre har den australske nyhedssite “news.com.au“, offentliggjort nogen af de mange tal, som måske overrasker nogen personer.
F.eks. kommer man til at spise i omkring 5 år af ens liv og ser TV i omkring 5 1/2 år. Den største punkt på listen er selvfølgelig sove – som vi bruger over 24 år på i vores lange liv, hvilket vil sige næsten 1/3.
Jeg tror dog at de tal, ville ændre sig lidt, hvis de lavede den samme undersøgelse om 50 år. Jeg tror i hvert fald på, at der findes mange mennesker (læs unge) i dag som bruger/kommer til at bruge mere end 4 måneder på computerspil igennem et helt liv. Men nok om det.
Jeg har i hvert fald selv brugt for meget tid på IRC, men man lærer vel af ens fejl…

Ellers går det stille og roligt her. Kæresten er på ferie og resten af ugen er jeg hjemme ved mine forældre. Hvis nogen forresten står og skal bruge prisen på en udstødning til en Nissan Sunny 1.4 fra 1992, så koster den 1814,32 kr. ved SuperDækService. De kan forresten helt klart anbefales – de yder en god og hurtig service.

One response to “Hvad bruger du dit liv på?

  1. Meget sjovt indlæg.. underligt at tænke på tingene sådan.. Lauer, jeg var ikke klar over du har få dig en kæreste, tillykke med det :)