Hvilket samfund lever vi i?

Helt ærlig, godt nok er benzin og boligpriserne steget helt vildt, men derfor har vi jo stadig flere penge at gøre godt med, end vi har haft tidligere. Sådan skulle man dog ikke lige tro det, hvis man læser Ekstra Bladet i dag.
Der er nemlig hele to dårlige eksempler på folk, som mener at det nærmest gælder deres liv, bare for at spare lidt penge.
Først kan man tage danskerne i denne artikel. Hvem er det lige der er i så meget penge nød (eller virkelig skal på toilettet), der vil kæmpe omkring nogle toiletruller som der er sat 5 kr ned? Helt ærlig.. folk må da lige slappe lidt af.
Så kan jeg måske have lidt mere forståelse for de amerikanerne, som stod i kø for at købe nogle billige Ibooks fra Apple. Jeg læste først artiklen på Ekstra Bladet og tænkte “nå ja”, hvis de var så billige og ellers i god stand, så er der jo lidt flere penge at spare, end der var på de toiletruller. Men da jeg så tjekkede op på deres kilde, fandt jeg ud af at det drejede sig om nogle 4 år gamle ibooks til 300 kr. Så faldt respekten lidt igen… men okay, hvad gør man ikke for at få en mac :)
*/me nusser sin powerbook*

Comments are closed.