Hjemme igen

Så er man kommet hjem fra en kanon korpslejr, selvom vejret godt kunne have været lidt bedre. I forbindelse med vejret tænker jeg ikke så meget på den regn som kom. Det hører lidt til en korpslejr, men nok mere den blæst som var til stede under næsten hele arrangementet. Man skal holde fast i alt, når det blæser over 10 m/sek det meste af tiden.
Vi havde heldigvis pioneret et godt spisebord, som holde vejr og vind ude – og så endda uden at ødelægge de billige presenninger.
Nu har jeg også fået sovet godt igennem og er nu igang med at rydde lidt op i de mange billeder jeg tog under lejren – lidt over 300 blev det til, så det kan godt være at jeg lige skal finde en lidt hurtigere linje at ligge dem online fra – end min 512/512 Kbit.

One response to “Hjemme igen

  1. welcome home ! :P