Macfest og spyware

Jeg vil starte dette indlæg med at gøre lidt reklame for macfest.dk, som er et arrangement for alle macbrugere i Danmark.
Man kan vel kalde det for et slags netparty, hvor man har mulighed for at hygge sig med andre macbrugere, deltage i konkurrencer samt være med til nogen af de mange workshops som bliver afholdt under arrangementet.
Det hele bliver afholdt mellem den 29. april og 1. maj 2005 på en skole tæt ved Århus.
Hvis du er den heldige ejer af en mac – og har lyst til at være lidt social med et par andre brugere, vil jeg da anbefale lige at kigge forbi deres hjemmeside. Det koster forresten omkring 200 kr. for hele weekenden incl. mad og drikke, og kun halv pris hvis du er under 15 eller studerende.

Hvis du ofte har gået og spekuleret på hvor adware og spyware kommer fra, kunne du tage et kig forbi denne artikelcomon.dk. Det er en lille klumme hvor Peter Kruse (!) beskriver sine opdagelser, da han ville undersøge om hvordan man finder sådan nogle firmaer, som tilbyder at adware og spyware på websider, samt hvor mange penge der er i det. Faktisk en interessant artikel – selvom den kommer fra Comon :)

Comments are closed.