Apache Cookbook

Der findes utrolig mange bøger omkring Apache, og de forklarer næsten det samme. Denne bog er faktisk ikke en undtagelse, men alligevel synes jeg faktisk rigtig godt om denne bog.
Bogen er udgivet af O’Reilly og er skrevet af Ken Coar, som bl.a. er Vice-direktør for Apache Software Fondation, Rich Bowen som også er en meget erfaren mand inde for Apache og har arbejdet med det siden en af de første versioner.
Den er som titlen også siger, skrevet som en kogebog, med en masse løsninger til forskellige problemstillinger, og jeg må sige at den kommer langt omkring. Det er lige fra Redirecting og rewritting URL, forklaring omkring CGI scripts, logs, virtual hosts, optimering og sikkerhed.
Bogen består af ca. 230 sider, og med så meget forskelligt indhold, er det ikke en bog som går meget i detaljer, men den forklarer det vigtigste og gør en i stand til at bruge de mange funktioner apache har, hvilket ofte er det som jeg har brug for.
Jeg er næsten helt sikker på at denne bog kommer på min bestillingsliste, næste gang jeg skal bestille bøger ved amazon.

Comments are closed.