Danske ugenumre og helligdage på iPhone

ugenumre og helligdage på iPhone

Eksempel på danske helligedage og ugenumre i iCal på iPhone

Der findes adskillige programmer i AppStore som giver både ugenumre og helligedage i en speciel kalender på en iPhone. Det behøver dog slet ikke et nyt program til at opnå dette.

Et dansk firma, [Avalonia](http://www.avalonia.net/ “Apple Support”), har lavet nogle iCal-pakker som man kan abonnemere på helt gratis. Som standard går de til 2020, men vil opdateret efter hånden.
Jeg har brugt dem siden 2006 på min Mac, og efter jeg har fået iPhone, hvor jeg synkronisere kalender med over, har jeg dem også der på.

– Gå ind på følgende side via din iPhone: [http://www.avalonia.net/produkter/ical-kalendre](http://www.avalonia.net/produkter/ical-kalendre “Danske ugenumre og helligdage – til mac og iphone”)
– Tryk på de kalendere du er interesseret i
– Kalenderen bliver nu tilføjet som en abonneret kalender.
– Du kan under kalendere i programmet altid fravælge dem igen

Week Calendar App - God kalender applikation til iPhone

Week Calendar App - God kalender applikation til iPhone

Hvis man er interesseret i en bedre kalender, og gerne vil betale 12 kr for det, kan jeg anbefale [Week Calendar](http://itunes.apple.com/dk/app/week-calendar/id381059732?mt=8&affId=1835916&ign-mpt=uo%3D4 “Week Calendar i App Store”). [Kenneth Lund](http://www.kennethlund.dk “Living Smart Blog”) har [anmeldt programmet](http://www.livingsmart.dk/apps/67-kalender-mail-og-kontakter/144-anmeldelse-af-week-calendar-iphone-app.html “Anmeldelse af Week Calendar iPhone app”).

[Se det i AppStore](http://itunes.apple.com/dk/app/week-calendar/id381059732?mt=8&affId=1835916&ign-mpt=uo%3D4 “Week Calendar”)

One response to “Danske ugenumre og helligdage på iPhone

 1. Jens Dissing

  Hej
  Jeg har med intresse downloade week calender, men jeg mangler en funktionalitet, hvor jeg kan afkrydse om det er en “privat” aftale; der kan anvendes til at blokere kalenderen i forbindelse med aftaller der ikke vedkommer andre.
  Funktionen findes i forbindelse med IBM Lotus Notes 8.5
  Jeg anvender IBM Lotus Notes Travler, men private aftaler der inskrives via iPhone kan jeg ikke blokere, men udemærket i Lotus Notes 8.5
  Håber at du/I har en løsning, eller en forklaring på hvordan funktiontion han hånteres via iPhone
  På forhånd tak.
  MV.
  JD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *