10 års jubilæum

I dag er det 10 år siden jeg købte mit domæne lauer.dk og startede min blog. Siden har den ved hosted lidt forskellige steder.
På [The Wayback Machine](http://www.archive.org/web/web.php “Internet Archive”) kan man følge hvordan [siden har udviklet sig](http://web.archive.org/web/*/http://lauer.dk “Forskellige versioner af lauer.dk igennem tiderne”) igennem tiderne.
DNS’en har vist altid været hosted ved [gratisdns](http://www.gratisdns.dk “Gratis DNS hosting”) mens selve websiderne og mailen har været hosted både på min egen private server, ved Azero samt ved en god ven. De sidste mange år har jeg dog hosted den selv i mit [eget firma](http://fairweb.dk “FairWeb – God billig webhosting”).

Mit domæne, og især min emailadresse tilknyttet har været med til at skabe en del forviringer igennem tiden.
Gundem til mit domæne og sådan set også mit nick ‘Lauer’ er helt tilbage til folkeskole. Det har betydet at mange har troet at mit efternavn staves Lauersen.
Det staves dog Laursen og snart kommer der også et Grann på som mellemnavn, da jeg tager min kones mellemnavn og hun får mit efternavn. – Selvfølgelig har jeg købt grannlaursen.dk som jeg overvejer nu at bruge som min primære email-adresse.

One response to “10 års jubilæum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.