Mobildokteren klarer min syge P990i

Yes sir, så virker min P990i igen. Faktisk blev det ordnet i går, efter en tur forbi [Mobildoktoren](http://mobildoktoren.dk). Som [jeg skrev](http://lauer.dk/2007/07/02/d%c3%b8d-se-p990i/) for et par dage siden, så gik en softwareopdatering galt efter 96%. Først var jeg ved [Telecare](http://www.telecare.dk) i Århus, men de kunne desværre ikke gøre noget efter at de havde prøvet i 2 timer. Dog yder de en god service ved at sende en sms når telefonen er klar og desuden jeg kom ikke af med noget for deres hurtige forsøg.
Prøvede også Telecare i København, men de ville bare sende den videre til deres afdeling i Esbjerg, som skulle være mere kvalificeret.

Efter lidt søgning på nettet, fandt jeg [Mobildoktoren](http://mobildoktoren.dk), som en del snakkede godt om. Det var dog ikke muligt at komme igennem til dem via telefon, men på mail svarede de efter en dag, at de gerne vil give det et forsøg. Så i går tog jeg så forbi, og efter en time havde de opdateret telefonen med den nyeste firmware. Jeg gav 100 kr for deres “ULTRA SERVICE”, hvor de løser problemet inden for en time (hvis det da kan løses).
De kan helt klart anbefales. Den nye version af firmwaren gør telefonen endnu hurtigere og stabil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.