Død SE P990i

Æv æv, i fredags skulle jeg lige have opdateret min P990i til den [nyeste firmware](http://www.pdasnews.com/articles/2871/1/), som også bliver den sidste [Sony Ericsson](http://www.sonyericsson.dk). Desværre stoppede den ved 96% og nu er telefonen helt død. Hvis jeg prøver at vil opdatere den igen, så fortæller [opdateringsprogrammet](http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10336&fid=21839) at telefonen allerede opdateret. Jeg har ikke haft problemer før med at få den opdateret.
I dag var jeg så nede ved [Telecare](http://www.telecare.dk/dansk/) i Århus, men de kunne desværre heller ikke opdatere den, selvom jeg læste diverse steder på nettet at de skulle kunne det.
De foreslog at den skulle sendes ind til [Sony Ericsson](http://www.sonyericsson.dk) for en yderligere reparation, og at det ville tage op til 3 uger. Dette er lidt kritisk, da jeg tager på ferie om 3 uger, og gerne skulle have den med inden. Nu vil jeg først prøve Telecare i København, og så få dem til at sende den videre, hvis de heller ikke kan lave den.

6 responses to “Død SE P990i

  1. Pingback: Lauer.dk » Blog Archive » Mobildokteren klarer min syge P990i

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.