DTU, eksamen, jul og nyt hardware

Så er der præcis en måned til juleaften, og man kan godt begynde at mærke at julen også betyder afslutningen af fag på DTU.
I denne eksamensperiode gælder det så 3 eksamener samt et projekt med plakat, der er dog heldigvis et par dage imellem dem.
Det bliver værre til næste periode til maj, hvor det pt. ser ud til at jeg skal have 4 eksamener i streg. Her til Jul er der dog en meget negativ ting… jeg skal til eksamen Lørdag den 16. december fra 17-19. Jeg troede virkelig ikke at de ville ligge eksamener så sent. Det betyder at Julefrokosten må udskydes lidt, og så er det spørgsmålet i hvilket humør julebryggen skal indtages.

Lige nu sidder jeg faktisk i en bil på vej fra København til Horsens, hvor jeg skal til kærestens mormors fødselsdag. Det er nu rart at man har en mobiltelefon med gprs, dog ville det være rart hvis det kunne gå lidt hurtigere og måske være lidt billigere. Jeg kører stadig på den pakke [Telmore][] tilbød for nogle måneder siden, hvor man kunne få 10GB GPRS for 10 KR.
Normalt bruger jeg kun GRPS til at læse lidt mails fra telefonen, og så IRC fra den bærbare, hvis jeg keder mig lidt for meget i toget eller bilen. Mere synes jeg ikke hastigheden kan klare. Man kan selvfølgelig vælge at skifte til teleselskabet ‘3’, da de jo lige har annonceret højere hastighed, men jeg har det sådan set fint med Telmore.
Til sidst vil jeg lige nævne at jeg har bestilt nyt hardware. En [MacBook Pro][mbp] fra [Apple][]. Først bestilte jeg den fra Apple’s webshop, men det fik jeg hurtigt annulleret efter at have været nede i Fona ved Nørreport, hvor jeg skaffet mig et tilbud på en 15″, 2GB ram samt en 160GB disk til liste prisen ved Apple, og så lige en strømforsynning ekstra gratis med. Det er alligevel 650 kr sparet. Derudover fik jeg også købt en Fona forsikring, som umilbart ser ud til at dække lidt mere end de fleste andre forsikringer. F.eks. ved indirekte ulykker, hvis jeg kører galt i min bil, og bærbaren også tager skade af det.
Fona har lovet at kunne levere den med den ekstra diskplads, som de ikke selv kan klare, på Torsdag, men jeg tvivler dog lidt på det. Lad os nu se. Indtil videre har jeg jo også stadig den gamle PowerBook.

Comments are closed.