Linuxforum og CeBIT

Her i weekenden var der så LinuxForum 2006, og lige som sidste år deltog jeg selvfølgelig. Igen i år, var der en masse spændende foredrag. Her i blandt med et med Poul Henning Kamp om det ekstra skudsekund som blev indsat ved årsskiftet og et foredrag omkring "The perfect data in the perfect world" af Dan Klein.
To foredrag som absolut kan anbefales at se på, når videoerne engang kommer ud.
Forresten skrev Poul Henning en artikel til Ingeniøren om hans oplevelse af LinuxForum.

Næste weekend gælder det CeBIT 2006, verdens største IT-messe, som foregår i Hannover. Normalt plejer jeg selv at afholde en tur derned, men pga. for få tilmeldte, valgte jeg at sende dem videre til newz.dk's tur, og selv tilmelde mig den samme. Jeg har samlet nogle billeder fra tidligere år.
Turen er også udsolgt nu, hvis det skulle have vækket nogen interesse.

Comments are closed.