Så er starten gået

I går var så den første dag på DTU, hvor vi startede med en gang morgenmad sammen med de andre nystartede Elektroteknologi og Kommunikationsteknologi-studerende. Derefter blev vi delt ud i nogle tankelgrupper, som er en slags lille hjælpe gruppe, hvor en ældre studerende kan hjælpe os nu igennem det første år på studiet.
Efter en rundvisning og et par taler, så blev det igen tid til at drikke lidt igen – men nu holder jeg vist også pause indtil på fredag, hvor der er sensommerfest.

Lige nu, prøver jeg på at komme igennem en bog som hedder “Fundamentals of Digital Logic with VHDL Design”, hvilket er ret tør. Især når det ikke lige frem er det emne man interessere sig allermest for. Men jeg kommer vel nok igennem. Forelæsningen starter først klokken 13 og nu er klokken ca. 9.

Comments are closed.