Dell 2405 FPW

Endelig kom den dag jeg havde set meget frem til. Jeg modtog min nye skærm. En Dell 2405 FPW, hvilket vil sige en 24″ widescreen skærm. Den er bestilt sammen med en del andre, som så gjorde at vi fik en del i mængde rabat – 6875 kr incl. moms og levering.
Egentlig er det ikke min skærm, men Peter Larsens, men da han PT ikke er hjemme, fik jeg lov til at få hans. Min egen kommer nemlig først i næste uge – hvilket passer med at Peter også kommer hjem der. Mange tak til ham!.
CNet har lavet en fin anmeldelse af den, som kan læses på denne adresse. Der er også en lille film, som kan få dig til at savle endnu mere :)

3 responses to “Dell 2405 FPW

  1. Tillykke med det Lauer! – Men du har været lidt bagud denne gang, jeg har jo siddet med en magen til siden kort efter CeBit :P

    – Jeg har iøvrigt kun en ting at sige om skærmen, den er kanon!!

  2. Heh, ja, lidt bagud, tilgengæld fik jeg den noget billigere.

    Skærmen er virkelig god, den kan bestemt godt anbefales til alle.

  3. Ja, det har du desværre ret i =)
    Men heldigvis kun 700,- billigere.. hehe