Ny bolig

I går var jeg et smut øst på, til Københavm, hvor jeg startede med at besøge GMTA, hvor jeg lånte et skrivebord. Men før jeg nåede derhen, så opdagede jeg en smart ting. Et lyssignal til fodgænger hvor der stod hvor mange skunder der var til at lyset skifterede fra grøn og tråd og omvendt. Det kan godt være at det bare er mig som er bagud, men jeg synes i hvert fald at det er en smart ting.

Nå, men efter det lille besøg ved GMTA, forsatte turen 20 km nordpå til det sted hvor jeg skal bo efter den 1. august. Det er et lille spejderkollegie som ligger i Gl. Holte, næsten lige ved siden af Helsingør-motorvejen (afkørsel 13). Nogen synes måske at det er langt væk, men for mig er det perfekt. Det ligger i et naturskønt område og så er der kun 6 km til DTU, hvor jeg forhåbentlig skal starte efter sommerferien.
På kollegiet skal jeg bo sammen med 3-5 andre, hvor vi hver har eget toilet/bad, hems til sengen samt 23kvm at bo på. Derudover er der et fælles køkkenalrum og stue. Alt dette for kun 1650 kr om måneden incl alt (endda internet :)
Det eneste krav, er at man skal være leder i Sollerød Kommune, hvilket jeg også bliver efter sommerferien. Så jeg glæder mig meget til at flytte derover og begynde at studere.

2 responses to “Ny bolig