The Definitive Guide to MySQL

Dette er nok en af de bedste MySQL bøger jeg har læst til dato. Den kommer godt ud i alle kanter og beskriver f.eks. noget som transactions, MySQL Control Center, replikation, performance, sikkerhed.

Denne bog fortæller heller ikke kun omkring brug af MySQL i PHP, hvor jeg mest gør brug af det, men også igennem Perl, Java, C, C++, C# og Visual Basic – det er dog bruges igennem PHP som der ligges mest vægt på.

Igennem bogen kommer der en masse løsningsforslag til forskellige problemer, heriblandt hvilke problemstillinger man kommer ud for ved fremstilling af en bogsamling/bibliotek og et forum. Det sidste er en nøje gennemgang hvordan man bygger det rigtigt op, hvor den f.eks. fortæller om at det godt kan betale sig at have nogle data flere steder, hvis det tilgengæld kan hjælpe meget på performancen.
Derudover indeholder bogen selvfølgelig en SQL manual samt en gennemgang af de småprogrammer som følger med MySQL server.

Det er en bog jeg bestemt godt kunne finde på at købe, og især da den ikke er så dyr igen. (Normalprisen er $49.99)

One response to “The Definitive Guide to MySQL