PHP5 for Dummies

Da jeg bestilte denne bog på bibliotek.dk, havde jeg ikke de store forventninger til den. Det er absolut en bog for folk som lige er begyndt med at bruge PHP.
Den er skrevet på engelsk af en forfatter som hedder Janet Valade, som også har skrevet et par andre ‘For dummies” bøger.
Den første side er en fin lille cheat-sheet som man kan vælge at hive ud af bogen (som dog ikke kan anbefales ved biblioteksbøger), og have liggende ved siden af tasteturet, når man nu går igang med PHP.

Bogen kommer fint ind på de mange begreber som der er muligt i PHP4 og PHP5 og som titlen lyder, så er den skrevet på en meget brugervenligt niveau så alle kan forstå det.

Det ville ikke være en bog jeg kunne finde på at købe, men det er jo nok heller ikke meningen med den. Den kan dog fint anbefales til nybegyndere og lidt øvede brugere som gerne vil lære nogen af de nye funktioner i PHP5 på en let måde. Man skal dog være opmærksom på at det meste fint kan lade sig gøre i PHP4 også.

Comments are closed.