CeBIT 2005

Så er det ved at være tid CeBIT igen. Nu har jeg været med de sidste 5 år og i år skal jeg selvfølgelig heller ikke gå glip af noget. De første tre gange jeg var med, var sammen med USK, men efter at de stoppede med at afholde ture derned, måtte jeg jo selv igen. Så de sidste 2 år har jeg fået nok folk samlet og mon ikke at det lykkes igen i år.
Jeg arrangerer turen igennem mit firma, FairWeb, og i kan læse mere om selve turen her.

Til dem som ikke ved hvad CeBIT er – så er det Verdens Største IT-messe og foregår i Hannover, Tyskland. Sidste år var der over 6200 udstillere fordelt over et areal på 350.000 kvadratmeter. Til messen har man mulighed for at høre og prøve de ting som kommer i løbet af året. Hvis man har bare en lille smugle tekninknørd i sig, bør man ikke gå glip af CeBIT.

For dem som skulle være interesseret, kan der findes nogle billeder fra tidligere CeBIT ture på gallery.lauer.dk/cebit/, og hvis du vil vide mere om CeBIT kan du læse videre på cebit.de.

Comments are closed.