Reklamer, Telefonbøger og fælleskørsel VS CO2 besparelse

Det er jo meget oppe i tiden at spare på CO2, og via facebook er der et par grupper som prøver at gøre meget ud af dette.
F.eks. Afskaf-telefonboger-spar-6500-tons-papir-og-13000-tons-CO2-om-aret og det samme til reklamer. Den første foreslår at man skriver under det på skrivunder.dk (hvor jeg dog tvivler på at det nytter) og den anden foreslår at man går direkte ind på postdanmark.dk og afmelder reklamer. Det sidste hjælper helt sikkert noget hvis mange gør det, da vi så spare papir hver uge, i stedet for den ene gang om året. (Håber også at de gør brug af bare lidt genbrugspapir)

Et andet sted at spare, er Pendlerduellen hvilket Vejdirektoratet står bag. Det handler om at man skal spare på CO2 en ved at køre mere hensynsfuld og overholde fartbegrænserne, og på den måde kan kæmpe mod andre. Læs mere på deres side, og tilmeld dig med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *