Nye hørebøffer

Efter at have ødelagt mine gamle Sennheiser hovedtelefoner, ved en løs forbindelse i ledningen, har jeg været nede i [Hifiklubben](http://www.hifiklubben.dk/) for at prøve nogle nye. Jeg var klar over at jeg igen skulle have nogle Sennheiser, men denne gang vil jeg prøve nogle trådløse.

Så jeg prøvede deres ledning version HD595 samt RS110, RS130 og RS140 som alle er trådløse. Jeg er godt klar over at jeg må gå lidt på kompromis med lyden, når man vælger en trådløs, men jeg synes nu at [RS130](http://www.sennheisernordic.com/nordic/icm_eng.nsf/root/09923) modellen klarer det fint til mit behov.
Btw, kan det godt betale sig at kigge på nettet, før man køber. Ved en hurtig søgning på [EDBpriser.dk](http://wwww.edbpriser.dk), [fandt jeg dem til](http://www.edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=179674) 590 kr, hvilket er 500 kr billigere end Hifiklubben.

Endda vil jeg gerne lige anbefale [Zypershop/Gammingshop](http://www.zypershop.com) som yder en fin service i at levere hurtigt, og samtidig give mig et par øretelefoner med, som jeg faktisk også stod og manglede. De levere dem med hvis man bestiller for over 500 kr og gælder så længe lager haves. Det er et par [MDR-EX81-SL](http://www.sony.dk/view/ShowProduct.action?product=MDR-EX81SL&site=odw_da_DK&pageType=Overview&category=HDO+Performance+In-ear) fra Sony, som faktisk spiller udemærket, og så kan jeg bruge dem til at løbe med, da de sidder helt fast i øret.
![sennheiser_RS130](http://lauer.dk/wp-content/sennheiser-rs130.jpg)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.