Spejder App

I lang tid har jeg arbejdet lidt på at lave en app til smartphone for spejdere. Det startede for et år siden til et netværksmøde i Holstebro hvor den kommende store Spejdernes Lejr bliver afholdt. Her blev forskellige ideer bragt op. De næste måneder blev der udviklet lidt prototyper til en app der kunne vise de gamle Kort og Godt informationskort. Disse blev uddelt til tropspejdere tilbage i 1995-1998, og bestod af 140 kort, som kunne ligge i brystlommen. De indeholdte emner som Orientering, Førstehjælp, Pionering, Natur, Lejrliv og søsport.

Kort og godt app

Der findes allerede mobiloptimerede websider der viser disse kort, men jeg synes det kunne være smart hvis de kunne downloades til telefonen. Det er jo ofte at man ikke har internet ude i ødemarken, og måske har brug for informationerne :)

Op til spejdernes lejr fik Vi udviklet spejderapp’en færdig. Den kan selvfølgelig bruges af alle. Se mere om den her. Kort og Godt App for iPhone og Android.

For de tekniske nysgerrige, så er den lavet i frameworket Titanium som gør det muligt at udvikle apps til iOS og Android med samme kodebase. (JavaScript ligende sprog)

Opdatering onsdag 18. juli: Vi venter stadig på godkendelse ved Apple. Det tager normalt 8 dage, så den skulle gerne komme online torsdag eller fredag. Den kan dog fint hentes til Android nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.